SOLUTII

AICI GASITI SOLUTII LA PROBLEME COMUNE, PROBLEMELE FIECARUIA DINTRE NOI, PROBLEME CU CARE M-AM CONFRUNTAT SI EU, PERSONAL SI CARORA LE-AM GASIT REZOLVAREA IN INSTANTA. PERIODIC LISTA ESTE POPULATA CU SUBIECTE NOI SI PE ACEASTA CALE VA INVIT SA VA ABONATI LA NOUTATI.

ATASAT FIECARUI SUBIECT GASITI MODELE DE NOTIFICARI SAU ACTIUNI IN INSTANTA, GATA PREGATITE, PE CARE LE PUTETI COMPLETA CU DATELE DUMNEAVOASTRA SI LE PUTETI FOLOSI PE LOC. DE ASEMENEA GASITI SI INSTRUCTIUNI CE TIN DE PROCEDURA, ASTFEL INCAT ACCESUL LA INSTANTA, LA JUSTITIE, PASII DE URMAT, SA FIE FOARTE SIMPLI SI USOR DE INTELES PENTRU FIECARE.

MENTIONEZ CA AM CASTIGAT NENUMARATE CAUZE FOLOSIND ACESTE MODELE SI VA INVIT SA LE FOLOSITI CA ATARE. SUNT SIGUR CA INSTANTA VA VA ACORDA CASTIG DE CAUZA.

Zboruri anulate

AI DORMIT IN AEROPORT PENTRU CA TI S-A ANULAT ZBORUL? ZBORUL TAU A INTARZIAT MAI MULT DE 3 ORE? TI S-A REFUZAT ACCESUL LA IMBARCARE ? AFLA MAI JOS CUM INTRI IN POSESIA COMPENSATIEI DE 250/400/600 EURO.

Conform REGULAMENTULUI (CE) 261/2004 al Parlamentului European si al Consiliului, despagubirile acordate sunt urmatoarele :

  • 250€ /persoana pentru toate zborurile interne si pentru zborurile intre Romania si Italia, Austria, Germania,
  • 400€ /persoana pentru zboruri intre Romania si Franta, Belgia, Olanda,
  • 600€ /persoana pentru zboruri intre Romania si Spania, Portugalia, Marea Britanie, Suedia, Danemarca sau Norvegia.Citeste mai mult

Plangeri jandarmerie

MODELE DE PLANGERE PENALA PENTRU CETATENII CARE AU AVUT DE SUFERIT DUPA INTERVENTIA FORTELOR DE ORDINE ALE JANDARMERIEI PE 10 AUGUST 2018

Îndemn toate persoanele care au devenit victime ale violenței trupelor Jandarmeriei să își apere drepturile prin acțiuni în justiție. În acest sens, fac cunoscuți pașii de urmat pentru tragerea la răspundere a celor responsabili de încălcarea drepturilor cetățenești și care au pus în pericol sănătatea și viața protestatarilor pașnici.

  1. Dacă vătămările suferite mai sunt încă resimtite (vânătăi, contuzii, dificultăți de respiratie, probleme cu vederea), puteți solicita eliberarea unui certificat Medico-legal de catre Institutul Național de Medicina Legală (Șoseaua Vitan-Barzesti, nr. 9-11, Sector 4, București).

Citeste mai mult

Contestare amenzi

AMENZILE PENTRU PARCARE DIN CONSTANTA, CU VALOARE DE 600 LEI SUNT NELEGALE. TOATE CONTESTATIILE AU FOST ADMISE DE INSTANTA. CUM ANULATI AMENDA DE 600 LEI ?

Gasiti mai jos modelul de Plangere contraventionala/contestatie cu care va puteti anula amenzile primite in totalitate. Plangerea trebuie depusa la Judecatorie in termen de 15 zile de la primirea amenzii in posta.

Aveti nevoie de :

  • Model Plangere Contraventionala – model atasat
  • Taxa de timbru judiciar de 20 Lei la SPIT Constanta
  • Copie Proces Verbal Amenda
  • Copie Carte Identitate sau CUICiteste mai mult
TE POT AJUTA? - SUNA-MA!