CONTESTATII SI ANULAREA AMENZILOR DE PARCARE PRIN SMS

AMENZILE PENTRU PLATA PRIN SMS A PARCARILOR DIN CONSTANTA, CU VALOARE DE 200 - 600 LEI, SUNT NELEGALE SI DISCRIMINATORII. E SUFICIENT SA DEPUNETI O PLANGERE CONTRAVENTIONALA LA JUDECATORIA CONSTANTA. CUM ANULATI AMENDA DE 600 LEI ?

Gasiti mai jos modelul de Plangere contraventionala/contestatie cu care va puteti anula amenzile primite in totalitate. Plangerea trebuie depusa la Judecatorie in termen de 15 zile de la primirea amenzii in posta.

Aveti nevoie de:

  • Model Plangere Contraventionala - model atasat
  • Taxa de timbru judiciar de 20 Lei la SPIT Constanta
  • Copie Proces Verbal Amenda
  • Copie Carte Identitate sau CUI

Plangerea Contraventionala se trimite prin Posta in doua exemplare sau se depune la Registratura Judecatoriei Constanta in trei exemplare, unul pentru instanta, unul pentru comunicare si unul pentru dumneavoastra, exemplar pe care veti primi stampila judecatoriei. Pe copiile dupa Procesul Verbal si Cartea de Identitate trebuie scris « Conform cu originalul si Semnatura ».

Ulterior veti primi o Intampinare de la Politia Locala, la care veti raspunde cu un « Raspuns la Intampinare » al carui model il gasiti mai jos. Acest raspuns se depune la Registratura Judecatoriei sau prin Posta, scrisoare cu continut declarat si confirmare de primire. In cazul unei solutii nefavorabile din partea Judecatoriei, va pun la dispozitie un model de APEL la cerere.

1. Model Plangere contraventionala Parcare - Constanta

Model Plangere contraventionala Parcare - Constanta
Descarca documentul

2. Raspuns la Intampinare Amenda Parcare Constanta -
model

Raspuns la Intampinare Amenda Parcare Cta model
Descarca documentul